Списание Vagabond представя G&P Law в летния си брой. От интервюто с адвокатите и основатели на дружеството Георги Георгиев и Димитър Петров научаваме повече за новата визуална идентичност на компанията, нейните проекти, работата с чуждестранни клиенти, както и за хората, стоящи зад бранда и развитието на бизнес с мисъл за природата.

Нова визуална идентичност

Тази статия съвпада с важен момент в развитието на компанията – ребрандирането и новата визуална идентичност на Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“. Тази промяна отразява нашия стремеж към иновации и високи постижения, и представлява естествена еволюция на кантората като модерна и ангажирана с предоставянето на качествени правни услуги както за български, така и за чуждестранни бизнес клиенти.

Философия, ориентирана към клиента и водена от успеха

В центъра на нашето ребрандиране стои философията ни, ориентирана към клиента. Разбираме, че всеки човек и всяка компания имат уникални нужди, и сме посветени на предоставянето на индивидуални правни решения. Нашият динамичен екип от адвокати работи в тясно сътрудничество с клиентите, за да разбере спецификата на всеки случай и да разработи персонализирани стратегии, които водят до успех. В ежедневната си работа се стремим не само да отговаряме, но и да надминаваме очакванията на клиентите си.

Хората, които стоят зад G&P Law

И тъй като движещата сила зад всеки бранд са хората, статията предлага възможност да се срещнете с адвокатите, които създадоха и продължават да развиват компанията. Научете повече за Георги Георгиев и Димитър Петров, тяхната професионална страст и личните им интереси.

Прочетете цялата статия, достъпна на български и на английски език, в летния брой на списание Vagabond.

Публикувано на: 02/07/2024

Настоящата статия не представлява правен съвет и цели единствено да запознае читателите с техните права по темата. За повече информация по горните въпроси или при нужда от консултация може да свържете се с нас на тел. +359 883 333 797 или чрез някои от другите канали за връзка с Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“.