Основано през 2018 година от Георги Георгиев и Димитър Петров, Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“ плавно, но устойчиво се разраства, достигайки екип от близо 30 души в рамките на шест години. Компанията обединява експерти в различни области на правото, всеки със своя уникална експертиза и индивидуален подход.

Следвайки естествения ход на растеж и развитие, адвокатското дружество достигна до момент, в който се нуждае от промяна. „Разрастването на екипа и капацитета ни и слагането на фокус върху корпоративното право ни подсказаха, че компанията се нуждае от нова визуална идентичност, която съответства на посоката, в която се движим“, споделя за промяната адвокат Георгиев.

Новият бранд на Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“ е G&P Law и зад него стои стремежът да се предоставя най-високо качество на правните услуги.

„С обновената корпоративна визия целим да отразим съвремения дух на дигитализацията и енергичния, мотивиран екип, който ежедневно работи за успеха на нашите клиенти. Визуалната промяна, която направихме, е част от общия ход на нашето развитие като компания“, добавя адвокат Петров.

Компанията се движи напред, водена от устрема към успех и фокусирана около нуждите на нашите клиенти. Затова и новият слоган е „Client-centric. Success driven“. Тази промяна е в съответствие с нашите принципи и цели – да бъдем по-близо до вас и да предоставяме най-високо качество на правните услуги.

Публикувано на: 19/06/2024

Настоящата статия не представлява правен съвет и цели единствено да запознае читателите с техните права по темата. За повече информация по горните въпроси или при нужда от консултация може да свържете се с нас на тел. +359 883 333 797 или чрез някои от другите канали за връзка с Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“.