Кои са хората в екипа на G&P Law? В какво се състои работата им и защо ги вдъхновява? Какво обичат да правят в свободното си време? Споделяме в серия от интервюта, част от рубриката #G&PLawTeam. Началото е с един от най-усмихнатите хора в нашия екип – Елена Димитрова, която е юрист, завършила „Право“ в УНСС.


Откога си част от G&P Law?
– Станах част от екипа през юни 2023 г.

С какво се занимаваш в компанията?
– Съдействам на екипа с работата им както по време на консултациите с клиенти, така и по съдебните дела.

Какво те вдъхновява най-много в работата ти?
– Като юрист най-голямото вдъхновение в работата ми идва от възможността да помагам на адвокатите да защитават правата на хората и да допринасям за справедливостта в обществото.

Кога и как разбра, че това ще е твоята професия?
– От дете винаги съм се борила за справедливост, независимо в каква среда се намирам – сред непознати или сред близки. Освен това дори в най-ранните години от моето детство вместо с кукли, си играех с документи.

Кои според теб са най-важните качества в тази професия?
– Отдаденост, емпатия и почтеност.

Кои са трите неща, които харесваш най-много в работата си?
– Има много неща, които харесвам в своята работа, но като най-важни мога да отчета доверието, което клиентите ни гласуват, както и благодарността им впоследствие. На следващо място една от причините да харесвам работата си е именно разнообразието. Поради факта, че работим с хора, всеки казус е различен, има своите специфики и крие нови предизвикателства.

Как би обяснила на баба си какво работиш?
– Като й кажа, че съм сбъднала детската си мечта.

Какво обичаш да правиш, когато не си на работа?
– Когато не съм работа обичам да пътувам с приятели, както и да отделям време на семейството си.

Следете ни за още представяния на екипа на G&P Law. Повече за Елена Димитрова можете да научите оттук. Рубриката #G&PLawTeam можете да следите и в социалните ни мрежи – LinkedIN, Facebook и Instagram.


Публикувано на: 09/07/2024

Настоящата статия не представлява правен съвет и цели единствено да запознае читателите с техните права по темата. За повече информация по горните въпроси или при нужда от консултация може да свържете се с нас на тел. +359 883 333 797 или чрез някои от другите канали за връзка с Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“.