В днешно време мобилните телефони и таблетите вече са неразделна част от нашето ежедневие, включително когато се касае за работа. Може би на всеки му се е налагало да търси данни на търговско дружество, докато е в движение. Тогава сигурно ти се е случвало и да се бориш на телефона си със сайта на Търговския регистър към Агенция по вписванията?

Е, оказва се, че има и по-лесен начин, за който и ние разбрахме наскоро – мобилно приложение на Търговския регистър.

Мобилното приложение за Търговския регистър дава бърз и лесен достъп до важна и актуална за търговците информация. Приложението е достъпно на следните линкове:

За Android 

За iOS (Apple) 

За Windows 

източник на информация – http://www.registryagency.bg

Публикувано на: 23/04/2018

адв. Георги Георгиев

Адвокат Георги Георгиев има дългогодишен опит в сферата на гражданското право, като е специализирал в сферата на гражданския процес, наследственото и облигационното право. Адвокат Георгиев е управляващ съдружник в Адвокатско дружество "Георгиев и Петров"

Настоящата статия не представлява правен съвет и цели единствено да запознае читателите с техните права по темата. За повече информация по горните въпроси или при нужда от консултация, може да свържете се с нас на тел. +359 883 333 797 или чрез някои от другите канали за връзка с Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“.