Нашата мисия

Достатъчно опитни да разберем проблема.
Достатъчно гъвкави да намерим индивидуално решение.

GPLAW solves complicated legal issues for a variety of clients in finance, retirement, health care, and the public sector

нашата история

Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“ е основано от Георги Георгиев и Димитър Петров – адвокати от Софийска адвокатска колегия.

Началото поставихме през 2018 г.

След няколко години натрупан опит и вече затвърдили авторитета си като
професионалисти се срещнахме в желанието си да основем дружество, което да се ръководи от нашите принципи и морал и в което ще можем да вложим целия си хъс, знания и желание за усъвършенстване и израстване. С тази амбиция основахме Адвокатско дружество „Георгиев и Петров“.
Оттогава работим неуморно за тази идея и използваме всяка спечелена битка като урок и начин да обогатим арсенала си от процесуални трикове и ходове. Така увеличаваме шансовете си за успех в бъдеще, печелим и затвърждаваме доверието на нашите клиенти.

0

+

Успешни извънсъдебни
споразумения

0

+

Успешни дела

Разраснахме се и разширихме обсега си.

През 2019 увеличихме екипа си, като включихме в него юрисконсулти и привлякохме външни асоциирани адвокати. По този начин разширихме сферите на дейност, в които имаме професионална експертиза. Следващата логична стъпка в развитието ни беше създаването на delikti.bg. Водейки се от мисията си за справедливост и индивидуален подход към всеки казус, използваме тази платформа, за да предоставим информация и дадем достъп до правосъдие на все повече хора.

От 2020 активно се занимаваме и с проекти в областта на енергетиката, по-специално с развитие и консултиране на проекти, използващи енергия от възобновяеми източници в България.

Работим с асоциирани специалисти в различни области, което гарантира, че клиентите ни получават правни становища, съобразени с всички гледни точки.

Екипът ни се състои от хора, които споделят нашите ценности и работна етика, „горят“ в професията си и не се отказват при сблъсък с трудност или проблем.

Нашият екип

Това, което ни отличава, е, че работим с клиента, а не за клиента

Не можете да намерите услугите, които търсите?

Свържете се с нас и ние ще предложим подходящото за Вас решение.